Brandveiligheid draadloos ?
Welkom in de moderne wereld
16 augustus, 2016 door
Brandveiligheid draadloos ?
Connect2Safety

 

 

Delen

 

Odoo afbeelding en tekstblok

   Motorola vond in 1973 de mobiele telefoon uit.

Sindsdien zijn we gestopt met het zoeken naar kleingeld om een openbare telefooncel te gebruiken, of met ellenlange kabels door de woonkamer te slepen op zoek naar wat privacy. We leven in een digitale wereld, het gaat snel. We zijn bezig en onze tijd is kostbaar, dus willen dat de zaken vooruitgaan, snel en moeiteloos. Draadloze brandbeveiliging is daar een antwoord op. We gebruiken allemaal draadloze producten zonder het zelf te realiseren. Wifi en Mobiele data

Hoe vaak maakt u verbinding via WiFi of mobiele data ? Overal waar we gaan, we verwachten dat er Wifi of Mobiele data is. In het stadscentrum, in de metro, onderweg naar huis met de trein, in de supermarkt. Wanneer ik op een terrasje zit vraag ik een koffie en ... een beetje bandbreedte aub. Dank U wel. We surfen op het net zonder er over na te denken.

Odoo tekst en afbeelding blok

On line banking 

Betalingen en overschrijvingen. Gedaan zijn de dagen dat we de bank moesten binnenlopen om onze overschrijvingen af te geven. Nu sturen we onze zuur verdiende centen de lucht in naar onze rekeningen of onze leveranciers.

Radio beluisteren

OK, niet meer van deze tijd zoals onze vriend hier maar weet u dat we al draadloos radio beluisteren sinds 1900 ?

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Stream muziek

 Spotify, iemand ?

We gebruiken zelfs een app om onze oven aan te leggen of de temperatuur te regelen thuis

 

Odoo tekst en afbeelding blok

Elke nieuwe productinnovatie brengt meer batterij gevoede en draadloze gadgets in onze huizen en onze leefwereld. Waarom heeft de wereld van de brandveiligheid (*) nog niet ingehaakt op deze evolutie's ?

De draadloze revolutie gaat verder en evolueert steeds meer, waarom de brandveiligheids oplossingen niet ?

Ze zijn veilig, gemakkelijk in gebruik en snel om te installeren, zoals alle andere draadloze toepassingen die we elke dag gebruiken en op vertrouwen.

Het is niet moeilijk om te zien waarom velen nog aan de kant van de bekabelde systemen staan en er aan vasthouden. Het is zo ingeworteld dat bekabelde oplossingen betrouwbaar en robuust zijn. Waarom ? Is het omdat we het altijd zo gedaan hebben ?

Wat belangrijk is om te onthouden is dat bekabeling ook betekent : slordig, duur, ongemak voor de bewoners en afhankelijk van stroom.

Draadloos is dat niet.

De wereld wordt draadloos. Het wordt tijd dat brandveiligheid dat ook wordt !Dorgard

De draadloze oplossing van Fireco


Freedor

Nog een draadloze oplossing van Fireco

 (*) Met draadloze brandveiligheid hebben we het hier zeer specifiek over producten die op branddeuren worden geplaatst. We spreken ons niet uit over detectie systemen.

Delen

Deel deze post
Archief