Connect2Safety nu een complete marktspeler in brandbeveiliging
Volgens Top Security, nationaal beveiligingsblad
23 maart, 2020 door
Administrator

Connect2Safety nu een complete marktspeler in brandbeveiliging

Top Security, een nationaal blad gespecialiseerd in electronische beveiliging rapporteert over Connect2Safety

Odoo tekst en afbeelding blok

Sinds kort is Connect2Safety voor ons land ook officieel distributeur van NSC Beveiligingstechniek (verder ‘NSC’), de fabrikant van brandmeldcentrales uit het Duitse Bielefeld. Hiermee is de Wevelgemse onderneming uitgegroeid tot een complete marktspeler in elektronische brandbeveiliging.

NSC heeft zowel systemen voor kleine projecten (lees conventionele centrales) als grote projecten – met analoog adresseerbare centrales (miv uitbreidingen zoals bijv. herhaalborden) in het aanbod. “De NSC-centrales werken zowel met de brandmelders van Apollo als van Hochiki. De analoog adresseerbare brandcentrales zijn inmiddels VDS en – zo goed als – BOSEC gekeurd, waardoor ze interessant worden voor beveiligingsinstallateurs die zowel kleine als grote installaties uitvoeren”, aldus Frank Deblon, General Manager van Connect2Safety.

De innovatieve producten van NSC – van A tot Z in eigen huis gemaakt – richten zich tot een zeer breed cliënteel, van de KMO tot het ziekenhuis. NSC werkt met open software (geen licenties) en is – behoudens op de thuismarkt – reeds succesvol in Nederland, Spanje en Italië. Connect2Safety zal, ook wat NSC betreft, een ruime voorraad aan componenten beschikbaar hebben, en technical support en opleidingen aanbieden. Bij deze snel groeiende marktspeler werd inmiddels een eerste medewerker aangeworven en wordt het team nog verder uitgebreid. “Onze strategie blijft dezelfde. We werken uitsluitend samen met erkende installateurs-partners. Indien gewenst, zullen we de NSC-producten graag samen met hen introduceren bij hun mogelijke eindklanten of projecten“, aldus Frank Deblon.

Hiermee is Connect2Safety een complete marktspeler in de niche geworden. “Als partner van Fireco bieden we gecertificeerde, draadloze, branddeurbedieningen aan die perfect gekoppeld kunnen worden met de NSC-centrales. We zijn invoerder/verdeler van Elmdene-voedingen, The Fire Beam Xtra, en sinds anderhalf jaar ook van de residentiële, koppelbare rookmelders van Fire Angel. Verder biedt Connect2Safety nog EN54/25 gekeurde, draadloze componenten en speciale detectietechnieken aan”, besluit Frank Deblon


Delen

Meer weten over de NSC panelen en hun mogelijkheden ?

Neem hier contact op en we maken graag een afspraak 

Deel deze post
Archief