Enthousiaste collega gezocht
Vacature : Technisch commercieel medewerker
2 januari, 2021 door
Enthousiaste collega gezocht
Connect2Safety

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende, boeiende, leerrijke en zeer veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen de elektronische beveiligingssector en is branddetectie daarenboven jouw favoriete onderdeel ? Lees dan verder.

Als één van de jongste importeurs van electronische branddetectie producten in België zijn we er in 2020, ondanks de pandemie, in geslaagd een paar topmerken binnen te halen en deze al goed te introduceren bij een aantal belangrijke installateurs.

We verdelen deze naar ons, wekelijks groeiend, netwerk van partner installateurs in BelgIë en Luxemburg. Door onze specialisatie in branddetectie en de sterke merken die we mogen vertegenwoordigen worden we bij meer en meer partners aanzien als het aanspreekpunt voor hun projecten. We begeleiden hen vanaf het intiële voorstel tot en met de oplevering. Dit door trainingen en support via telefoon, digitaal of ter plaatse.

Alle modernste middelen om dit op een professionele manier te doen zijn beschikbaar.

Wil je specialist worden en deel uitmaken van deze jonge organisatie met zeer mooie doorgroeimogelijkheden ? Ben je gretig en zoek je geen 9 to 5 job ? Ben je technisch onderlegd maar wil je ook aan de sales kant bijleren, of omgekeerd ? Dat kan. Heb je graag internationale contacten met de fabrikanten ? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen.


Deel deze post
Labels
Wijzig
Archief